Close

26.11.2009

Virtuaalinen SF-Elokuvakylä / Karjalan Kunnailla esitelmä

Kuva: Pasi Räsämäki

Vierailin Markku Pölösen SF-Elokuvakylässä ja tein yhteistyössä Pasi Räsämäen, Markku Pölösen ja Satu Sadinkankaan kanssa esitelmän siitä ja Karjalan Kunnailla sarjasta. SF-Elokuvakylä löytyy Joensuun kupeesta, Kontiolahdelta ja esitelmä löytyy osoitteesta: www.virtualfinland.fi

360 panoraamakuvat on otettu jo kesällä ja stillit ovat kotoisin Pasi Räsämäen kirjastosta. Pasin kirjastosta löytyy paljon lisää materiaalia ja myös muista Pölösen elokuvista, löydät kuvia sitä kautta. Linkki tuohon Pasi Räsämäen kirjastoon löytyy tuon virtuaaliesityksen sisältä.

Please follow and like us:
Facebook
Twitter
Follow by Email
Google+
http://www.360panorama.fi/2009/11/virtuaalinen-sf-elokuvakyla-karjalan-kunnailla-esitelma/
Pinterest
LinkedIn

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *