Close

9.3.2010

Virtuaalinen Ilmatieteen laitos

Virtuaalinen Ilmatieteen laitos esittelee Ilmatieteen laitoksen Dynamicum-toimitaloa ja lähialuetta Helsingin Kumpulassa. Tällä hetkellä laitoksen esittely sisältää viisi 360° -panoramaesitystä ja 2 valokuvaa.
Helsingin Kumpulan säähavaintoasemalla on nähtävissä tyypillisen Ilmatieteen laitoksen automaattisen havaintoaseman säähavaintolaitteita. Sääpäivystyksessä työskentelee meteorologeja vuorokauden ympäri.
Virtuaalinen Ilmatieteen laitos on toteutettu yhteistyössä www.virtualfinland.fi, www.360panorama.fi ja Stormnews Finland kanssa.

Tämä on ikäänkuin projektin avaus ja perustietojen ja kuvien ensimmäinen julkaisu. Tulemme päivittämään kuvia talvisista kesäisempiin, sekä kuvaamme 360 panoraamaesityksiksi paljon muutakin säähän liittyvää ja julkaisemme ne sitten tämän projektin yhteydessä. Eli projekti elää ja kehittyy ajan saatossa vielä paljon. Kaiken kaikkiaan rakentelin tätä ideaa jo reilu vuosi sitten ja kun pääsimme toteutusvaiheeseen niin se otti aikaa suunnilleen puoli vuotta. Kiitos Ilmatieteenlaitoksen A-J Punkalle sekä Tuija Vuoriselle. Kiitos myös Stormnewsfinland (myrskybongarilehti) Ilman teidän apuanne olisi tämä projekti jäänyt tekemättä.

Lisätietoja projektista antavat Ilmatieteen laitoksen Tuija Vuorinen ja VirtualFinland.fi kuvaaja Rami Saarikorpi

Please follow and like us:
Facebook
Twitter
Follow by Email
Google+
http://www.360panorama.fi/2010/03/virtuaalinen-ilmatieteen-laitos/
Pinterest
LinkedIn

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *