Close

1.8.2011

Jyväskylän MM-Ralli 2011

Kuvasin YLE:lle Jyväskylän MM-rallista 360 panoraamoja. 360 Kuviin pääset tutustumaan TÄÄLLÄ. Ja muutamiin stillkuviin TÄÄLLÄ.

Erityisen mielenkiintoisen tapahtuman kuvaamisesta teki valtava yleisömäärä, Fordin uusi Motohome, joka kustansi n. miljoonan ja jota myös pääsin kuvaamaan. Kaiken mielenkiintoisen, vaikein ja nopein kuvaustapahtuma oli Jari-Matti Latvalan auto. Odottelin autoon pääsyä noin tunnin ja aikaa kuvan ottamiselle oli vain muutama minuutti, joten jouduin turvautumaan viistopanoraamakuvaukseen ja tästä syystä kuvassa on muutamia virheitä. Autopanoraama ja Latvalan selitykset löytyvät TÄÄLTÄ.

Please follow and like us:
Facebook
Twitter
Follow by Email
Google+
http://www.360panorama.fi/2011/08/jyvaskylan-mm-ralli-2011/
Pinterest
LinkedIn

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *