Close

16.2.2012

iBooks 360 panorama.fi

Pitkästä aikaa kirjoittelen tänne pienen jutun jota aloitin tekemään. Julkaisin (latasin tarkastukseen) Applelle kirjaprojektin ”360panorama.fi” Julkaistaneen pian, en tiedä kauanko tarkastamiseen menee. Projekti on iBooks kirja jonne on upotettu lähinnä 360 panoraamojani ja tietoja www.360panorama.fi sivustosta ja erilaisista palveluista mitä ko. sivuston kautta saa. Kirja on vielä alkutekijöissään ja ei sisällä kauheasti materiaalia, mutta tarkoituksenani on päivittää, parantaa ja laajentaa sisältöä. Koska kirja ei ole vielä ilmestynyt (16.02.12) tein pienen videon aiheesta, eli pääsee jo ennakkoon tutustumaan miltä koko homma näyttää.

360panorama.fi in iBooks

Please follow and like us:
Facebook
Twitter
Follow by Email
Google+
http://www.360panorama.fi/2012/02/ibooks-360-panorama-fi/
Pinterest
LinkedIn

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *