360° PANORAAMA

360 Panoraamakuvaus

360 panoraamakuvien avulla on helppo esitellä lähestulkoon mitä tahansa. Tässä malliesimerkkinä huvijahti Star of Saimaa. 360-kuvien avulla on helppo tutustua tähän 22 metrisen loistoristeilijän.

Google Street View Trusted Photographer

 

Tilatessasi kauttani 360°-panoraama esityksiä voin Googlen sertifioimana valokuvaajana lisätä kuvat samalla Googlen street, MyBusiness, Maps ja Earth palveluihin. Pystyt näin palvelemaan asiakkaitasi paremmin, kun he pääsevät näkemään tilasi ennalta.

YLE:n uutis-studio

 

Yleisradion uusittu uutisstudio. Tämä esimerkki toimii hyvin tällaisien tilojen esittelyyn, jonne ei normaalisti ole mahdollista päästä. Paikka on kuitenkin sellainen joka kiinnostaa monia ihmisiä ja tällaista paikkaa halutaan esitellä, mutta sinne ei haluta, eikä voida päästää ihmisiä.

Voice of Finland

 

360 panoraamakuvia voi ladata esimerkiksi 360cities.net sivustolle, josta niitä voi liittää omille verkkosivuille. Kyseinen sivusto on maailman laajin ja suosituin panoraamoja sisältävä palvelu. 360citiesiin voidaan ladata sekä 360°-panoraamoja, että 360°-panoraama videoita.