+358 50 322 0066 rami@sci.fi

3D 360-KOKONAISUUS NOPEASTI JA KUSTANNUSTEHOKKAASTI

3D 360 lyhyesti. Kamerajärjestelmä on rakennettu tekemään skannauksia joita yhdistämällä rakentuu kokonaisesitys jossa on mukana 3D nukkekotimalli. (nukkekoti löytyy esityksien vasemmasta alalaidasta). Nukkekotimallin avulla on helppo hahmottaa kokonaisuus ja sen kautta on helppo liikkua nopeasti paikasta toiseen. Nukkekotimalli on elävä realistinen 3D pohjakuva kohteesta. 3D 360 kokonaisuudet toimivat kaikilla käyttöjärjestelmillä, tietokoneilla ja mobiililaitteilla sekä virtuaalilaseilla. Esitykset on helppo jakaa mille tahansa verkkosivulle.

3D 360-järjestelmä ei sovi esimerkiksi tapahtumien kuvaamiseen, koska liikkuvat kohteet aiheuttavat virheitä valmiiseen kuvamateriaaliin. Esimerkiksi rock-tapahtuman kuvaaminen hoidetaan perinteisillä 360-panoraamakuvaamiseen tarkoitetuilla kameroilla tai videokameroilla.

3D 360 on parhaimmillaan sellaisissa kohteissa joita halutaan esitellä verkossa, mutta minne on erittäin vaikea tai mahdoton viedä ihmisiä tutustumaan. Esimerkiksi puhdastilat ja laboratoriot. Asuntoesittelijät, hotellit, ravintolat, tapahtumapaikat ja monet muut tilojaan vuokraavat tahot ovat ottaneet tämän järjestelmän tehokkaasti käyttöönsä.

MAKSUTON 360-PANORAAMAINFO