Jokainen 360˚-panoraamakokonaisuus sisältää erilaisia elementtejä, toiminnallisuuksia ja asiakkaan määrittämiä sisältöjä, jolloin kokonaishinta määräytyy kokonaissisällön perusteella. Tarkka kustannus saadaan laskettua kun on tiedossa panoraamakuvien määrä ja haluttu sisältö. Alla muutama hintaesimerkki. Hinnat (alv 0%) + matkakustannukset.

 

360-panoraama ilmasta kuvattuna. 400€ Mallina Joensuun Laulurinne

3 kappaletta 360-panoraamakuvaa ilmasta (18 väylän esittelyt ja linkitys sponsoreiden sivuille) 1800€ Mallina Karelia Golf

– Virtuaalinen matkailukeskus  (yli 20 panoraamakuvaa, 4 ilmakuvaa, linkkejä, esittelytekstejä, 3D 360-esityksiä yms) 6600€ Mallina Hyvärilän Nuoriso- ja matkailukeskus

Hintaan sisältyy asiakkaan logon linkitys halutuille sivuille. Facebook-panoraamat. Lisäys Googlen Street-  Earth-  ja hakukonepalveluihin. 360cities.net näkyvyys. Tiedostopaketin toimitus asiakkaalle sähköisesti. Kaikki oikeudet kuviin ja niiden käyttöön ilman rajoitteita. Halutessaan asiakas voi embedata esitykset omille sivuilleen hyödyntäen 360panorama.fi palvelinta (hinta 150€/vuosi).

Asunnoista tehtävät kokonaisuudet 500€/asunto (max 5 panoraamaa. yli menevät 80€/kpl). Hinta sisältää kuvien väliset liikkumispainikkeet, pohjakuvan lisäämisen ja liikkumispainikkeet pohjakuvaan. Halutun logon ja sen linkityksen halutulle www-sivulle. Pohjakuvat ja muut lisättävät elementit toimittaa asiakas.


GOOGLE MAPS & BUSINESS

Miksi näkyvyys Googlen palveluissa on tärkeää?

-yrityksiä etsiessä käytetään nykyään 44% Googlen karttasovellusta.

-41% näistä hakutuloksista johtaviin klikkauksiin sisältää yrityksestä otettuja 360-kuvia.

-yrityksien sivuja joista on julkaistu 360-esityksiä, klikataan hakutuloksissa yli kaksi kertaa enemmän kuin muita   hakutuloksia.

-Googlen sertifioima valokuvaaja pystyy päivittämään yritystietosi ja neuvomaan tehokkaassa kuvien hyödyntämisessä.

-yritys saa nähtäväkseen raportin josta näkee paljonko virtuaalikuvia on käyty katsomassa.

MAKSUTON 360-PANORAAMAINFO