Jokainen 360˚-panoraamakokonaisuus sisältää erilaisia elementtejä, toiminnallisuuksia ja asiakkaan määrittämiä sisältöjä, jolloin kokonaishinta määräytyy kokonaissisällön perusteella. Tarkka kustannus saadaan laskettua kun on tiedossa panoraamakuvien määrä ja haluttu sisältö. Alla muutama hintaesimerkki. Hinnat (alv 0%) + matkakustannukset.

 

360-panoraama ilmasta kuvattuna. 400€ Mallina Joensuun Laulurinne

3 kappaletta 360-panoraamakuvaa ilmasta 1800€ (18 väylän esittelyt ja linkitys sponsoreiden sivuille) Mallina Karelia Golf

Virtuaalinen matkailukeskus 3600€ (yli 20 panoraamakuvaa, 4 ilmakuvaa, linkkejä, esittelytekstejä yms) Mallina Hyvärilän Nuoriso- ja matkailukeskus

Hintaan sisältyy asiakkaan logon linkitys halutuille sivuille. Facebook-panoraamat. Lisäys Googlen Street-  Earth-  ja hakukonepalveluihin. 360cities.net näkyvyys. Tiedostopaketin toimitus asiakkaalle sähköisesti. Kaikki oikeudet kuviin ja niiden käyttöön ilman rajoitteita. Halutessaan asiakas voi embedata esitykset omille sivuilleen hyödyntäen 360panorama.fi palvelinta (hinta 150€/vuosi).

Asunnoista tehtävät kokonaisuudet 500€/asunto (max 5 panoraamaa. yli menevät 80€/kpl). Hinta sisältää kuvien väliset liikkumispainikkeet, pohjakuvan lisäämisen ja liikkumispainikkeet pohjakuvaan. Halutun logon ja sen linkityksen halutulle www-sivulle.

MAKSUTON 360-PANORAAMAINFO