+358 50 322 0066 rami@sci.fi

MUUT KUVAUSPALVELUT

Gigapan kuvilla tarkoitetaan useista kymmenistä tai sadoista ja joskus jopa yli tuhannesta yksittäisestä tele-linssillä kuvatusta kuvasta yhteen stichattua kokonaisuutta.

Kuvat toimivat tietokoneilla, tableteilla tai matkapuhelimilla. Voit sukeltaa syvälle kuvan ja viritellä sitä miten haluat. Vaikka tällaiset kuvat ovat monta kertaa useiden gigatavujen kokoisia, toimivat ne silti laitteesta riippumatta erittäin kevyesti. Tämä johtuu siitä että, kuva latautuu ja tarkentuu sitä mukaan kun sitä zoomataan tai viritetään. Jos kuva lähtisi latautumaan avatessa yhdellä kertaa, ei se välttämättä aukeaisi koskaan.

Tällaista kuvaus tekniikkaa käytetään esimerkiksi arvokkaiden taulujen dokumentointiin, laajojen rakennustyömaiden kuvaamiseen, luolamaalausten dokumentointiin ja ylipäätään kaikkeen sellaiseen kuvaukseen jossa tarvitaan erittäin tarkkaa kuvaa laajalta alueelta.

KATSO GIGAPANKUVIANI TÄÄLTÄ

TOLPPAKUVAUS

Joillakin alueilla ei voida käyttää kuvauskopteria, jolloin kuvausmasto/tolppa on erittäin hyvä apuväline. Mallikuva juhlivista Suomen leijonista antaa hyvin kuvan, siitä mitä tolpalla saadaan aikaan. Tolppakuvissa päästään yleisön yläpuolelle ja saadaan helposti kuvaa tai videota lintuperspektiivistä.

 

MAKSUTON 360-PANORAAMAINFO