[huge_it_share] SUURI panoraamakuva-arvonta • 360 Panorama

Suuri panoraamakuva-arvonta sisältää 5 kappaletta 360° panoraamakuvia. Voittaja saa valita otetaanko panoraamat ilmasta vai maan tasalta. Kuitenkin siten, että max 2 panoraamaa on toteutettu ilmakuvauskalustolla ja loput maassa toimivalla kalustolla. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla. Arvontaan voi osallistua  1.3-31.3.2017. Toki aikaisemminkin voi jo osallistua, mutta juttu on vain ennakkoon julkaistu. Panoraama-kuvauksen ajankohta sovitaan voittajan kanssa erikseen. Voittaja julkaistaan Huhtikuun aikana tässä artikkelissa.

Mikäli kuvattava kohde on Suomen rajojen ulkopuolella, sitoutuu voittaja maksamaan kuvaajan matka- ja majoituskustannukset. Matkakustannuksia syntyy myös jos voittaja haluaa, että kuvaukset suoritetaan eri ajankohtina tai eri paikoissa.

Voittaja saa täydet oikeudet panoraamoihin. Panoraamat julkaistaan Google street view, Business- ja Earth- palveluissa. Voittaja saa myös valmiin materiaalin julkaistavaksi omilla sivuillaan ja sosiaalisessa mediassa.

Tässä yksi esimerkki toteutuksesta, joka on upotettu verkkosivuille.

Osallistu arvontaan täyttämällä tämä yhteystietolomake

Haluan kuulla panoramakuvauksista jatkossakin. Lisää minut 360panorama.fi sähköpostilistalle

MAKSUTON 360-PANORAAMAINFO